La tòfona és la gran protagonista del Trufforum de Vic
Vic agafa el relleu de Saragossa per acollir la segona edició del Trufforum, un esdeveniment internacional ideat i promogut des de l’European Mycological Institute (EMI) que té l’objectiu de promocionar l’ús responsable de la tòfona europea a les cuines domèstiques i professionals.

 L’esdeveniment se celebrarà el cap de setmana del 25, 26 i 27 de gener a l’Edifici El Sucre de la capital d’Osona. La fira, que tindrà un accés gratuït, inclourà un mercat de la tòfona i un espai on trobar i comprar productes agroalimentaris trufats artesans i d’alta qualitat. A banda, es programa el Campionat de Catalunya de gossos tofonaires.

Dins del certamen també tindrà lloc el Trufforum Pro: el Congrés Internacional de la Trufa, on s’abordaran temes com les noves tendències, l’estat del sector i els reptes i oportunitats de cara al futur.

A més, durant els tres dies de fira l’auditori acollirà tallers demostratius de cuina en directe de la mà de prestigiosos i reconeguts cuiners i pastissers per donar a conèixer la tòfona com un dels grans ingredients de la cuina i a l'abast de tothom.

Consulta tota la programació de l’esdeveniment!

Osona Turisme | T +34 938 851 715 | E-mail: info@osonaturisme.cat | Avís legal

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local