La Volta Ciclista a Catalunya passarà per Osona
La 99a edició de la Volta Ciclista a Catalunya, que tindrà lloc del 25 al 31 de març, passarà per la comarca d’Osona.
 
Concretament ho farà en la seva primera etapa, que començarà i acabarà al municipi maresmenc de Calella, passant per poblacions osonenques com Taradell, Tona, Balenyà, Aiguafreda, El Montanyà i el port de muntanya de Collformic.

La Volta tornarà a recórrer territori d’Osona en la seva cinquena etapa, que va de Puigcerdà a Sant Cugat del Vallès, passant per municipis com Olost, Sant Quirze de Besora o Perafita.

Ciclistes com el vigent campió del món i de la Volta, Alejandro Valverde, el britànic Simon Yates, el català Marc Soler, els francesos Romain Bardet, Thibaut Pinot o Warren Barguil, l’italià Fabio Aru, el colombià Rigoberto Urán o els belgues Thomas de Gendt o Remco Evenepoel ja han anunciat la seva participació en l’esdeveniment esportiu.

Es tracta d’un cartell de luxe per a la tercera prova per etapes més antiga del món, després del Tour de França i el Giro d’Itàlia.

Osona Turisme | T +34 938 851 715 | E-mail: info@osonaturisme.cat | Avís legal

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local