Vic acull xerrades sobre tecnologia dins de la Mobile Week Barcelona
Les novetats tecnològiques arribaran a Vic aquesta setmana de la mà de la Mobile Week Barcelona, esdeveniment organitzat pel Mobile World Capital Barcelona.
 

La capital d'Osona acull quatre conferències, una per dia, sobre les últimes tendències en el camp de la tecnologia: drons, computació quàntica, ciutats intel·ligents i l'internet de les coses.

Les sessions tenen lloc al Vit i estan organitzades per TicOsona amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vic, Creacció i la coordinadora d'associacions empresarials tecnològiques de Catalunya, Sinergia. Totes elles s'adrecen a un públic transversal que vulgui aprendre i conèixer com impactaran aquestes tecnologies en el nostre dia a dia.

Vic és una de les ciutats de Catalunya associades al programa oficial de l'esdeveniment internacional, juntament amb Manresa, Mataró i Sant Pere de Ribes.

Consulta tota la programació de l'esdeveniment!


Dilluns 18 de febrer a les 5 de la tarda

Internet Of Things amb Girbau - Valentí Freixanet

Introduirà la bugaderia connectada i explicarà com una empresa industrial líder del seu sector està aprofitant la tecnologia per oferir nous serveis i transformar els seus productes.

Dimarts 19 de febrer a les 5 de la tarda
Computació quàntica - Alfonso Rubio-Manzanares
Aquest és una de les tecnologies de la que sentirem més a parlar els propers anys. Ha de revolucionar completament la informàtica tal com la coneixem, però què és exactament?

Dimecres 20 de febrer a les 5 de la tarda
Drones - Blanca Farré, Natxo Varona i David Matanza
Donaran diversos exemples per entendre perquè aquesta tecnologia tant de moda anirà molt més enllà dels aparells voladors que estem acostumats a veure.

Dijous 21 de febrer a les 5 de la tarda
Ciutats intel·ligents - Jordi Marin
Ja fa uns quants anys que sentim a parlar de les Smart Cities, però de quina manera canviarà la forma en que vivim i ens relacionem amb les ciutats, els espais, els serveis, etc?

Osona Turisme | T +34 938 851 715 | E-mail: info@osonaturisme.cat | Avís legal

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local