Celebra el Dijous Llarder amb Osona Cuina
Un any més, el col·lectiu Osona Cuina celebra el Dijous Llarder, que enguany és el proper 28 de febrer, amb una gran festa popular a la Plaça Major de Vic.
 

Els xefs osonencs volen transmetre l’esperit d’aquesta jornada tan arrelada al nostre país amb un seguit d’activitats gastronòmiques amb alguns dels productes més destacats del territori.

L'esdeveniment començarà a partir de les 9h del matí quan s'oferiran entrepans de cansalada, botifarra i botifarra negra per esmorzar  per un preu de 6 euros. A les 10.30h tindrà lloc la segona edició del concurs la Millor Truita d'Osona amb un premi de 150 euros per gaudir d'un àpat en un dels restaurants d'Osona Cuina. Els participants hauran de portar les seves truites entre les 8h i les 9.30h del matí.

A partir de les 12.30h se servirà la proposta per dinar, que pot ser o bé entrepans de porc Ral Rostit o de canelons, o bé arròs de morro i orella. L'entrepà o l'arròs juntament amb una beguda tindrà un preu de 6 euros.

Per sopar, Osona Cuina proposa un assortiment de vuit tapes i dues postres amb cervesa d'Estrella Damm i cava Parxet per 25 euros per persona. Els tiquets es podran comprar amb venda anticipada als restaurants del col·lectiu i a la taquilla el mateix Dijous Llarder.

A més, durant la jornada es durant a terme diverses activitats, com la Rostida del porc o el Mercat Agroalimentari amb Osona Terra, així com xerrades i ponències per a tots els públics.


Osona Turisme | T +34 938 851 715 | E-mail: info@osonaturisme.cat | Avís legal

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local