Arriba la Fira de Natura i Muntanya de Sant Bartomeu del Grau
Sant Bartomeu del Grau ja ho té tot a punt per celebrar la vuitena edició de la Fira de Natura i Muntanya, que tindrà lloc el proper cap de setmana del 1, 2 i 3 de març.
 

Multitud d'activitats omplen els carrers de la població durant el certamen, amb una àmplia oferta lúdica, cultural i esportiva, a més de parades d'artesans, firaires i activitats per als més petits, com ara inflables o ponis.

Com a actes destacats, el dissabte dia 2 hi haurà una tirada de bitlles catalanes a les 16h i una trobada d'acordionistes a les 19h. Pel que fa al diumenge dia 3, aquest és el dia més concorregut, amb la cursa popular d'orientació que s'iniciarà a les 9h, una exhibició de mini-agility a les 11.30h, l'espectacle de teatre de carrer Avalots 1623 i una actuació de gegants, bastoners i grallers a les 12.30h. A les 17.30h de la tarda, l'obra de teatre 'La importància de ser Frank, del grup de teatre la Trebinella, posarà punt i final a la fira.

No us perdeu la Fira de Sant Bartomeu del Grau!

Osona Turisme | T +34 938 851 715 | E-mail: info@osonaturisme.cat | Avís legal

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local