Viu el Carnaval més famós d'Osona a Torelló
Aquest cap de setmana se celebra el Carnaval, i són molts els pobles i ciutats d'Osona que preparen activitats per aquesta festivitat.
El més concorregut és segurament el Carnaval Terra Endins de Torelló, que enguany realitza la seva 41a edició.

Més de 50.000 persones visiten la població osonenca per gaudir del Carnaval més divertit de la comarca. Les festes s'iniciaran el dijous dia 28 amb el Carnaval de la Gent Gran a la tarda, i al vespre el ritual 'El Pullassu', una escenificació sexual amb molta història.

El divendres dia 1 és el torn del canvi de sexe amb les Senyoretes i els Homenots: una rua en què les dones es converteixen en homes durs i aquests, passen a vestir les seves gales més femenines.

El dia clau és dissabte dia 2, quan té lloc la Rua de Carnaval a partir de les 19h des de la Plaça de la Sardana fins a la Plaça Joanot Martorell. Un cop acabada es farà el Terra Endins Festival a la zona esportiva que s'allargarà fins a la matinada, incloent també l'entrega de premis.

Els més petits seran els protagonistes de diumenge, amb el Carnaval Infantil al llarg de tota la tarda al Pavelló Municipal. Aquest any comptarà amb un espectacle infantil a càrrec del Pot Petit.

Els dies de xerinola acabaran dimecres dia 6 amb l'enterrament de la sardina i una Sardinada Popular a la Plaça Vella.

Consulta tot el programa d'activitats!

Osona Turisme | T +34 938 851 715 | E-mail: info@osonaturisme.cat | Avís legal

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local